Sorin Grindeanu: Vă doresc să mai aveți absolvenți ca mine! [FOTO/VIDEO]

Premierul a revenit cu lacrimi în ochi la Colegiul Național „C.D. Loga” din Caransebeș, școală în care a învățat să scrie și să citească, dar și să-și consolideze cultura generală. Atât în clasele primare, cât și în cele gimnaziale, Sorin Grindeanu a învățat la Școala Normală din Caransebeș, sau Liceul Pedagogic, așa cum era numit atunci.

Ca și în urmă cu trei decenii, Sorin Grindeanu l-a avut azi alături și pe Silviu Hurduzeu, fostul său coleg de clasă, fostul său secretar de stat și actualul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

„Aici, la parter, am făcut clasele I-IV, cu doamna Avram și undeva la etajul II am avut clasa la gimnaziu. Pentru mine, și școala primară și clasele secundare au însemnat foarte mult! Au fost ani în care s-au pus bazele educației mele”, a rememorat premierul, de față cu toți cei prezenți. „Iar atât aici cât și dincolo, la liceul pe care l-am absolvit, s-a făcut și se face în continuare școală în adevăratul sens al cuvântului”.

Premierul a urcat apoi să-și vadă și clasa de la etajul al doilea al colegiului. „Vă doresc să mai aveți absolvenți care să fie în funcții de conducere în România, să poată să ajute”, a mai spus Grindeanu arătând spre zecile de elevi care l-au așteptat cu flori în mână. La întâlnire a fost prezent și tatăl premierului, Dan Nicolae Grindeanu, unul dintre cei mai longevivi directori ai instituției de învățământ.

„Este o onoare deosebită pentru noi ca un prim-ministru și un președinte de consiliu județean, care mai sunt și absolvenți ai Colegiului nostru, să ne viziteze. Sunteți primul prim-ministru pe care l-a dat și școala noastră și Banatul”, a spus Gabriela Pfeifer, actualul director al Colegiului Național „C.D. Loga” din Caransebeș.

De aici, premierul Grindeanu și președintele Hurduzeu au plecat spre Colegiul „Traian Doda” din Caransebeș, acolo unde era programată festivitatea aniversării a 25 de ani de la absolvirea liceului a promoției 1992.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu: „Am fost și suntem o generație unită” [FOTO/VIDEO]