Și-au abandonat „prada” pe câmp la vederea polițiștilor

S-au bucurat de „o pradă” de câteva sute de pachete de țigări, însă bucuria a fost scurtă. Doi tineri au ales să arunce țigările pe care le transportau, sperând să scape basma curată, însă polițiștii au fost vigilenți.

Lucrători ai Poliției de Frontieră Caraș-Severin au surprins ieri doi tineri care au încercat să scape de un colet plin cu țigări înainte de a fi opriți pentru control. Cei doi bărbați, în vârstă de 23 și 26 de ani, se deplasau cu un autoturism marca Opel pe Drumul Județean 571C. Aceștia au fost opriți în trafic de polițiști care desfășurau o acțiune tocmai pe linia prevenirii și combaterii traficului de țigări. Chiar înainte de a fi opriți, unul dintre bărbați a aruncat din mașină un colet.

„Poliţiştii de frontieră au recuperat bagajul aruncat şi au condus şoferul şi pasagerul de pe scaunul din dreapta la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că cei doi, în vârstă de 23,respectiv 26 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin, transportau, în coletul aruncat, 500 de pachete ţigări, pentru care nu aveau documente de provenienţă”, informează Ramona Cîrdu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

Țigările, cu o valoare totală de 6.100 de lei, au fost confiscate, iar polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă calificată.