Și-a dat ultima suflare în mașină! Lângă o femeie de moravuri ușoare?!

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit decedat în mașină, dezbrăcat, cel mai probabil, după o partidă de sex cu o prostituată care l-a abandonat imediat ce și-a dat seama că omul se stinge!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Zăvoi au fost sesizați telefonic ieri dimineață despre faptul că între localitățile Zăvoi și Măru, pe câmp, un bărbat din comună a fost găsit decedat în autoturismul său. “La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu, care au identificat în autoturism un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Zăvoi. Cu ocazia examinării sumare a bărbatului, polițiștii au constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență”, a precizat Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru clarificarea împrejurărilor în care a decedat bărbatul, dar cei care l-au găsit au spus că acesta era cu pantalonii în vine, la bustul gol, pe bancheta din spate a autoturismului, într-o zonă în care prostituatele obișnuiesc să-și aducă clienții.