Sezonul de săpături în Caransebeş. Aleşii locali se sapă între ei!

De la începerea mandatului, primarul Felix Borcean este interpelat la fiecare ședință de Consiliu Local de către grupul PSD, care are o serie de întrebări și nelămuriri, de la solicitarea raportului Curții de Conturi, în urma controalelor efectuate în ultima perioadă, până la solicitarea unor documente din arhiva instituției administrației publice locale.

Și la ultima ședință de Consiliu Local, consilierul  Gavrilă Ardelean a cerut, din nou, lista cu firmele datornice la plata impozitelor și taxelor locale. Acesta a fluturat mai multe hârtii, la ședința de lucru din luna octombrie, declarând că are toate firmele datornice, inclusiv firmele apropiate primarului Felix Borcean. Edilul urbei a ținut să-l contrazică, spunând că nu are nicio legătură cu vreo firmă menționată de către Ardelean, mai ales că aceste societăți, cel mai probabil, au acumulat datorii anii trecuți, când el nu era nici măcar consilier local.

Felix Borcean a precizat că la ședința ordinară din luna noiembrie această listă va fi pe masa consilierilor. Cel mai probabil, pe acea listă se vor regăsi și firme apropiate membrilor PSD, s-au auzit voci din cadrul Primăriei Caransebeș.

Menționăm că membrii PSD au fost împotrivă ori s-au abținut de la mai toate proiectele de hotărâre inițiate la ședințele de consiliu. Printre acestea amintim organizarea ediției din 2016 a Serbărilor Cetății, rectificarea bugetară, amenajarea și anul acesta a patinoarului din Parcul General Dragalina sau acordarea de teren unui om de afaceri pentru o investiție de 800.000 de euro.