SENTINȚĂ DEFINITIVĂ. Cătălin Radu, patronul de la Bamboo și Yaya, achitat de instanță pentru altercația din sala de fitness!

Controversatul patron al mai multor localuri din Reșița și Văliug rămâne doar cu cele 19 zile petrecute în arest preventiv după bătaia care a avut loc într-o sală de fitness din municipiu în aprilie 2013!

Curtea de Apel Timișoara a admis ieri apelul declarat de Cătălin Radu împotriva sentinței Judecătoriei Timișoara, pe care a desființat-o în totalitate. Rejudecând, instanța de apel a dispus achitarea acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Hotărârea este definitivă!

Cătălin Radu fusese inițial condamnat de Judecătoria Timișoara, instanță la care a fost strămutat dosarul, la cererea acestuia, la un an de închisoare cu executare în regim de detenţie. Prin aceeași sentință i se interzisese accesul în sala de sport în care a avut loc incidentul pe o perioadă de doi ani după executarea pedepsei. Pe parcursul procesului penal, Cătălin Radu și Alex Axa, cel care a ieșit ușor șifonat din conflictul iscat între ei, s-au împăcat. Chiar dacă și-au dat mâna, urmărirea penală și cercetarea judecătorească au mers mai departe. Patronul de la Bamboo și Yaya a stat, în două etape, 19 zile în arest preventiv, măsură preventivă care acum, când s-a pronunțat sentință definitivă de achitare, poate părea injustă.