Senatorul Chisăliță știe deja ce are de făcut în noua sesiune parlamentară

Ionuț Chisăliță a fost unul dintre cei mai activi parlamentari din sesiunea trecută, mai ales în promovarea și susținerea problemelor și drepturilor persoanelor cu dizabilități. Și în această sesiune senatorul a ajuns la Parlament cu temele făcute.

„Ne vom îndrepta atenţia, printre altele, asupra unor acte normative care nu au fost finalizate în sesiunea trecută, printre care propunerea legislativă pentru modificarea Legii administraţiei publice locale 215/2001, iniţiată de PSD, potrivit căreia hotărârile referitoare la patrimoniul unităţilor administrativ-teritoriale (UAT) să fie adoptate de consiliile locale şi judeţene cu votul majorităţii simple a consilierilor în funcţie”, spune Ionuț Chisăliță.

Trebuie amintit că Ionuț Chisăliță, înainte de a fi ales membru în Senat, a fost consilier local la Reșița și chiar liderul grupului PSD din CL Reșița, așadar este de înțeles interesul pentru legea administrației publice locale.

Printre prioritățile senatorului cărășean se mai numără rezolvarea situației reprezentanților ONG-urilor în Consiliul Superior al Magistraturii și votul privind referendumul cerut de către Coaliția pentru Familie, doar Camera Deputaților pronunțându-se până acum pe această temă.