Șef nou la DSP Caraș-Severin! Ministrul Florian Bodog i-a găsit înlocuitor lui Dragoș Luca

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, l-a înlocuit de astăzi pe doctorul Dragoș Luca la șefia Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin. Funcția va fi preluată de Dănilă Miloș, consilier juridic în cadrul instituției.

Lupta cu epidemia de rujeolă l-a răpus pe directorul DSP, Dragoș Luca. Doctorul nu s-a îmbolnăvit, ci a fost demis de ministrul Sănătății, Florian Bodog, pe motiv că nu a știut să gestioneze așa cum trebuie eterna problemă a dozelor de vaccin. Ba mai mult, la refuzul lui Dragoș Luca de a pleca din fruntea instituției, ministrul a trimis Corpul de Control în teritoriu pentru a stabili exact situația.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT. Șeful DSP Caraș-Severin, demis pe motiv de rujeolă! Vaccinurile au ajuns în județ după ce epidemia a curmat vieți!

Se pare că rezultatul nu a fost unul favorabil pentru Dragoș Luca, acesta fiind înlocuit, începând de astăzi, de Dănilă Miloș, consilier juridic în cadrul instituției și angajat al acesteia din anul 1997. Acesta „a fost numit director executiv al instituției prin delegare de atribuții, în baza Ordinului de ministru nr. 1051/07.09.2017. Miloș Dănilă va deține această funcție până la ocuparea temporară sau definitivă a funcției publice de conducere, în condițiile legii”, se arată într-un comunicat de presă al DSP Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Sănătății a trimis Corpul de Control la DSP Caraş-Severin. Directorul Dragoş Luca nu vrea să demisioneze!