Şapte la rând! Enervant de modeşti în exprimare!

FC Caransebeş a ajuns la a şaptea înfrângere consecutivă după 1-2, pe teren propriu, cu FC Olt Slatina, şi rămâne pe ultimul loc în clasament.

Presiunea victoriei obligatorii despre care vorbea antrenorul Alin Artimon şi-a pus amprenta asupra evoluţiei gugulanilor. Aceştia au început meciul cu oltenii timid, timoraţi şi asta i-a costat scump. În minutul 13, Gheorghe a deschis scorul pentru oaspeţi şi a făcut şi mai grea misiunea gazdelor. Nemulţumit de jocul echipei, Artimon a schimbat la pauză sistemul, dar şi oamenii din teren. I-a preferat pe Negoescu şi Himcinschi în locul lui Poiana şi Ologu şi FC Caransebeş a arătat ceva mai bine. La şase minute de la reluare, Himcinschi a scăpat singur spre poarta oaspeţilor, dar a fost faultat la limita careului de 16 metri de Morariu. Cartonaş roşu indiscutabil şi lovitură liberă. Suru a nimerit însă doar transversala. Oltenii au avut şi ei două bare, dar până la urmă golul a picat în poarta lui Nuno Claro. Cu zece minute înainte de final, după ce Dîrvaru a trimis şi el în bară, Himcinschi a reuşit să împingă balonul în plasă. Văzându-se egalaţi, oaspeţii au strâns liniile şi s-au apărat foarte sus, ţinându-i pe gugulani departe de poarta lor. Nu numai că au scăpat de mult aşteptatul asediu în careul lor, dar au reuşit să dea şi marea lovitură. Blănaru a luat o minge de la mijlocul terenului, a sprintat spre centru pierzând doi caransebeşeni pe drum şi l-a executat sec pe Rusu, ieşit mult dintre buturi. S-a terminat 1-2 şi atmosfera e tot mai tensionată la FC Caransebeş.

Photoset not found

Ce pot să spun după un joc ca ăsta sau după o evoluţie ca asta?! Am făcut o primă repriză oribilă, fără nicio realizare, ne-au tremurat genunchii când a trebuit să dăm o pasă de doi metri, nu am putut să facem nimic din ce ne-am propus. Ştiam că întâlnim o echipă agresivă, care face presiune, care ne va micşora spaţiile şi până nu am modificat sistemul şi componenţa nu am reuşit mai nimic. Am avut o singură situaţie prin Lupu. Dacă celelalte două jocuri ne îndreptăţeau să sperăm la mai mult, acesta ne arată că suntem enervant de modeşti în exprimare. Elanul pe care îl aveam la un moment dat nu e suficient. Din păcate, jocul ăsta ne aduce cu picioarele pe pământ mai rău decât ne aşteptam. Am făcut o primă repriză execrabilă. În a doua am revenit, dar fără luciditate, fără tonus”, a declarat la finele partidei Alin Artimon.