Șanse minime să fie găsit bărbatul dispărut în lacul de la Barajul Rusca Teregova

Misiunile de căutare a omului de afaceri din Caransebeș dispărut în urmă cu două zile în lacul de la Poiana Ruscă continuă, însă cu un efectiv restrâns.

Astăzi a fost ultima zi când au acționat forţe şi mijloace tehnice din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi o echipă de scafandri voluntari din cadrul Formaţiunii de Intervenţie Rapidă pe Bază de Voluntariat „Salvo” Timişoara.

Scafandrii din cadrul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă Arad şi Mehedinţi s-au retras, având în vedere efortul deosebit depus pe parcursul celor două zile de scufundări şi căutări. Misiunea de căutare-recuperare a persoanei posibil înecate este dificilă, având în vedere temperatura destul de scăzută a apei din lac şi adâncimea acesteia, de aproximativ 25 m, în locul unde s-a răsturnat barca. Scafandrii au efectuat mai multe scufundări şi au găsit barca în care se aflau cele patru persoane.

Pompierii militari vor folosi în misiunea de căutare un sonar dislocat de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, pentru a scana fundul lacului în perimetrul stabilit. Marian Văcărescu, în vârstă de 40 de ani, avea un fiu de 17 ani.

 

foto

www.panoramio.com 

citește și

ȘOCANT. Trupul bărbatului înecat ieri în zona Barajului Rusca Teregova ar putea fi la 30 m adâncime

TRAGEDIE. Cunoscut om de afaceri din Caransebeș, înecat în barajul de la Poiana Ruscă!