S-a urcat fără permis la volanul unui tractor și putea să-și piardă viața

Un tânăr din Poiana Buchin a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgențe din Caransebeș, după ce a avut un accident de circulație în această dimineață. Băiatul în vârstă de 17 ani, fără permis de conducere, s-a urcat pe tractorul familiei pentru a ajuta la muncile câmpului, însă inconștiența l-ar fi putut costa viața.IMG-20160715-WA0003

În timp ce circula dinspre Poiană spre Buchin, având tractată o căruță în care se afla mama sa, băiatul fără experiență se sperie de o mașină care venea de pe contrasens și trage de volan dreapta, părăsește carosabilul și aterizează în pârâul satului. În urma impactului, tânărul rămâne blocat între fiarele tractorului și un copac. După intervenția echipei de descarcerare, victima a primit primele îngrijiri medicale și apoi a fost transportată de urgență la spitalul din Caransebeș, cu mai multe răni la nivelul membrelor.

În cauză polițiștii de la Serviciul Rutier au deschis un dosar de cercetare pentru conducerea fără permis auto și pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul.