Romeo Dumitrescu: „Frunzăverde ar vrea să se reîntoarcă la consiliu din luna noiembrie!”

În cadrul ședinței ordinare de astăzi, președintele Comisiei de Sănătate, Romeo Dumitrescu, a precizat că s-a întâlnit pe holurile spitalului cu Sorin Frunzăverde, care și-a manifestat dorința de a se reîntoarce la lucru.

„În calitate de preşedinte al comisiei de sănătate şi în calitate de medic doresc să informez întreg consiliul legat de situaţia domnului preşedinte Frunzăverde, pe care l-am întâlnit de două ori în spital, în timp ce a desfăşurat tratamentele chimioterapice. Dânsul se află într-o formă fizică şi mentală foarte bună, deci, din punctul de vedere al sănătăţii este foarte bine. Şi-a manifestat, desigur în discuţie amicală cu mine, optimismul faţă de situaţia sa biologică şi situaţia sa profesională, mai ales că, înţeleg, în ultima vreme este chiar în centrul activităţii juridice şi doreşte ca în luna noiembrie să reînceapă activitatea la Consiliul Judeţean. Desigur, dânsul a trecut prin momente foarte serios afective, dar, în acelaşi timp, prin probleme grave de sănătate, care au fost rezolvate magistral. Se află, în continuare, sub coordonarea terapeuticii acesteia complexe a clinicii din Cluj şi a profesorului care l-a operat şi considerăm că va fi un bun câştig pentru toţi revenirea sa în cea mai scurtă vreme la Consiliul Judeţean”, a declarat astăzi Romeo Dumitrescu în plenul Consiliului Județean.

Vicele Ilie Iova a replicat că vestea este extrem de bună, mai ales că la conducerea forului formula este incompletă. „Vreau să vă spun că e cea mai bună ştire pe care o primesc în ultimele şase luni! Deci, vreau să vă spun că e o veste foarte, foarte bună şi sper să ne alăturăm din nou, în aşa fel încât să putem derula în continuare activitatea, care nu este deloc simplă. Mai ales, cum precizam în şedinţa trecută, ne aflăm la un final de proiecte cu finanţare europeană, care ar trebui să se încheie la sfârşitul anului, şi, în acelaşi timp, ne aflăm la un nou început, o nouă perioadă de finanţare 2016- 2020, deci, este cum e mai complicat!”, a spus Ilie Iova.