Revelion de vis pentru pensionarii din Moldova Nouă

Primăria din oraşul-port a reluat tradiţia organizării unui Revelion al pensionarilor, o petrecere şi pentru cei cu venituri modeste, ca să simtă şi ei spiritul sărbătorilor.

Locaţia aleasă de Primărie a fost Sala Alex, de altfel singura locaţie din oraş care permite o asemenea manifestare de anvergură. Consilierii locali au alocat pentru această petrecere a pensionarilor suma de 10.000 de lei, sumă ce a fost rectificată ulterior cu alţi 4.000 de lei, astfel că participarea pentru membrii Alianţei Pensionarilor din Moldova Nouă a fost gratuită.

„După 27 de ani, Moldova Nouă intră în normalitate şi cu organizarea Revelionului Pensionarilor. La solicitarea președintelui Alianței Pensionarilor şi împreună cu consilierii locali, am alocat suma necesară organizării acestui eveniment care a fost extraordinar, cu mult dans şi voie bună, dragii noștri pensionari demonstrând pofta de distracție și de viaţă. S-a organizat și o tombolă unde toți au câștigat câte un mic premiu, iar familiile care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie au fost recompensate cu o diplomă din partea Primăriei. Sunt mândru că am fost prezent la acest prim eveniment susținut de către Primăria Moldova Nouă şi extrem de bucuros de modul cum pensionarii noștri știu să se distreze. Le mulțumesc pe această cale tuturor participanților, domnului Andrei Gheorghe şi echipei dumnealui de la Alianța Pensionarilor, domnului Mile Dolici, formației de muzica în frunte cu Bebe Radu Dragomir şi celor care au organizat acest eveniment. Pensionarii noștri merită tot respectul nostru! Puterea de a nu uita şi a respecta trecutul stă în noi!”, a declarat primarul Adrian Torma.