Reşiţa, în faţa unei premiere istorice! Oraşul cu gropi ca-n palmă!

Primăria Reșița a pornit stația de asfalt, astfel că gropile din drumurile municipiului vor dispărea în câteva zile! Cel puţin, asta ni se promite.

Ovidiu Almăjan, directorul Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă de la Primăria Reșița, că vremea bună de afară a dus la pornirea stației de asfalt și că echipele din cadrul DRIPCL sunt deja pe străzi, pentru a repara gropile rezultate în iarnă.

„De azi începem reparația la străzile asfaltate din oraș. Oamenii mei sunt deja în teren și au început sa astupe gropile apărute după iarnă. Stația de asfalt e pornită și nu o vom opri prea curând”, a spus Almăjan.

Întrebat dacă sunt și fonduri, Ovidiu Almăjan a dat asigurări că „sunt bani suficienți” și a subliniat că „ne străduim să astupăm toate gropile din oraș”, dând asigurări că în această iarnă au fost folosite pentru deszăpezire doar produse conforme, clorură de calciu, sarea gemă fiind folosită doar unde era strict necesar.