Recoltă serioasă pentru procurorii cărășeni

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin se laudă cu un bilanț de excepție pentru anul trecut: 3 dosare de corupție și 7 rechizitorii complexe de evaziune fiscală!

Prezentat în prezența procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timisoara,  Ion Braşoveanu, şi a adjuncţilor Violeta Filip şi Marius Neculcea, bilanțul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin numără printre altele trei dosare de corupție.

„Încununarea pe anul 2016 a activităţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş Severin a fost obţinerea  locului I ca recunoaştere a rezultatelor obţinute în eforturile de combatere a infracţiunilor de mică corupţie şi a infracţiunilor de conflict de interese, concurs organizat la Poiana Braşov”, arată procurorii.

Dacă dosare de corupție au fost doar trei, în „județul plin de fini” s-au constatat mult mai multe infracțiuni economice. Procurorii au dispus „măsuri asiguratorii în valoare de 16.923.904 lei datorate creşterii activităţii de evaziune fiscală”.

În anul 2016, PT Caraș-Severin a deschis 667 de dosare și a trimis în instanță 33 de rechizitorii, două dintre ele privind persoane juridice.