Primarul Nelu Popa: „Aseară ați fost minunați! Astăzi protestul continuă!”

Primarul Ioan Popa îi felicită pe reșițeni pentru protestul pașnic de aseară. Edilul-șef al municipiului îi invită și astăzi pe oameni în stradă.

Câteva sute de reșițeni au ieșit aseară în stradă, scandând împotriva Guvernului Grindeanu. Deși nu a fost fizic alături de ei, primarul Nelu Popa se simte mândru de cei pe care îi conduce și spune că, prin gestul lor, au demonstrat că Reșița începe să se trezească.

„Aseară ați fost minunați, dragi reșițeni. În Reșița nu au mai avut loc astfel de proteste de la revoluție. Mă bucur ca Reșița se trezește, încet, încet și comunitatea înțelege rolul acestor proteste pașnice. Reșița a fost aseară alături de alte orașe din România unul dintre locurile unde s-a protestat împotriva corupției. Ne dorim o Românie deschisă, democratică, europeană. Astăzi, protestul continuă în Parcul Tricolorului, în Govândari, începând cu ora 18.00. Trebuie să le arătăm că noi, cetățenii, nu suntem de acord cu acele Ordonanțe care legalizează furtul. Vă aștept în Govândari, în număr cât mai mare. Împreună #DeschidemResita”, este mesajul postat de Ioan Popa pe o pagină de socializare.