Prietenii Munților, la înălțime! Cei mai buni schiori, premiați pe Semenic!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Cei mai buni schiori din Banatul de Munte au fost răsplătiți cu diplome și premii după o întrecere devenită tradiție, organizată de Asociația „Prietenii Munților”. Au urcat pe schiuri participanți cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani.

În weekendul recent încheiat, Muntele Semenic a fost gazda celei de-a 31 ediții a concursului de schi organizat de Asociația „Prietenii Munților”. Competiția s-a desfășurat pe categorii de vârstă, astfel încât participanții să poată fi departajați echitabil. În acest an, cei mai buni schiori au fost desemnați: Alexandra Urdei, Bianca Mitruș și Ioana Popa (începători fete), Raul Marocico, Robert Halalau și Rareș Ghimboașă (începători băieți); Maia Lala, Mara Glava și Anais Tonea (fete sub 10 ani); Ioan Popa, Alex Martinescu și Dominic Beladan (băieți sub 10 ani); Raisa Doran, Seline Berger, Melisa Iakab (fete între 11-14 ani); Erwin Schmelas, Teo Micșa, Vlad Jurebie (băieți între 11 – 14 ani). Cele mai bune schioare la categoria juniorilor (15 – 18 ani) au fost: Timeea Szazi, Ioana Lala și Carina Bordean, în timp ce băieții cu vârsta între 15 și 18 ani care au câștigat primele trei locuri au fost Sergiu Micșa, Andrei Doran și Srecko Merșa.

Cea mai aprigă luptă s-a dat la open, acolo unde au fost desemnate cele mai bune fete ale iernii 2016-2017 – Raisa Doran, Timeea Szazi, Seline Berger, Ioana Lala Ioana – și cei mai buni băieți care au ocupat primele trei poziții ale podiumului – Erwin Schmelas, Sergiu Micșa (ambii ocupând locul I), Teo Micșa și Andrei Doran.

Câștigătorii au fost premiați cu diplome, trofee și atenții oferite cu sprijinul unor sponsori, dar și participanții care nu au urcat pe podium au fost răsplătiți pentru efort și ambiție.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Pentru al patrulea an, grupul „Prietenilor Munţilor” este completat de elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Reşiţa, unitate de învăţământ care derulează, în parteneriat cu Asociaţia „Prietenii Munţilor”, un program permanent de educaţie montană în cadrul unui amplu proiect educaţional intitulat „Sportul în viaţa mea”. „Ne bucurăm să fim parteneri constanți ai acestor extraordinari Oameni ai Munților, care nu încetează să ne uimească prin dăruirea, talentul și seriozitatea lor, prin consecvența și implicarea în a face lucruri speciale. Alături de ei, sute de copii, de toate vârstele, au învățat să iubească muntele, schiul, natura și, poate mai presus de orice, au învățat să fie prieteni și să se bucure de frumusețea Semenicului”, transmite Cristina Ardeleanu, cadru didactic al școlii reșițene.

În acest an, Asociația „Prietenii Munților” împlinește 40 de ani de la înființare, fiind cea mai „bătrână” asociație cu acest profil din țară. De-a lungul timpului, mii de copii au învățat să schieze cu ajutorul instructorilor asociației.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/