Presiune uriașă pe primarii PSD! Mocioalcă a făcut rocada de pe lista pentru Camera Deputaților!

Lista PSD Caraș-Severin pentru Camera Deputaților a suferit o schimbare de ultim moment, ca urmare a intervenției președintelui Ion Mocioalcă!

Luminița Jivan se bucură de un puternic sprijin din partea primarilor PSD, iar asta s-a văzut în momentul în care PSD Caraș-Severin și-a ales candidații pentru parlamentare. Doar Mocioalcă a avut mai multe voturi, iar de pe poziția a doua, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean avea toate șansele să ajungă în Camera Deputaților. Cu puține ore însă înainte de depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Județean, Mocioalcă și-a exprimat dreptul de veto și l-a convins pe Liviu Dragnea să accepte o rocadă. Astfel, consilierul județean Ion Spânu și Luminița Jivan au făcut schimb de locuri. Mocioalcă spune că această rocadă nu înseamnă neapărat că Luminița Jivan nu are nicio șansă la fotoliul de deputat, ci că, de fapt, prin această mutare de ultimă oră încearcă să obțină o mobilizare exemplară a primarilor prin care PSD să realizeze imposibilul: trei mandate de deputat!

Am făcut apel la dreptul meu de președinte de organizație, să nu fiu de acord cu votul care s-a dat aici și i-am explicat domnului președinte Dragnea că, după întreaga activitate politică pe care a avut-o, domnul Spânu merită să fie pe un loc eligibil. Îmbinând tinerețea și puterea de convingere asupra primarilor, sper ca Luminița Jivan să-i facă să tragă mult mai puternic în această campanie, să scoatem trei deputați!, a declarat Ion Mocioalcă.