Premii pentru cei mai buni elevi. Primarul din Oțelu Roșu crede în puterea exemplului

Elevii meritorii din orașul Oțelu Roșu au fost răsplătiți pentru rezultatele deosebite obținute la olimpiadele județene și naționale din anul școlar 2016-2017. Festivitatea de premiere a avut loc odată cu începerea anului școlar, acțiune la care a participat și șeful administrației publice locale, Luca Mălăiescu.

Potrivit profesoarei Daniela Chelbea, directorul Liceului Bănățean Oțelu Roșu, 13 elevi au beneficiat de premii pentru rezultatele de la olimpiadele de matematică, informatică, limba engleză, geografie, limba germană și lingvistică.

„Mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru că au gândit și organizat o astfel de acțiune, dar și pentru sprijinul permanent arătat și dovedit învățământului, educației și performanței”, a menționat Daniela Chelbea, directorul Liceului Bănățean din orașul de pe Bistra.

Primarul Luca Mălăiescu a acordat, pe lângă recompensa materială, și câte o scrisoare de felicitare părinților celor 13 elevi pentru implicarea în educația acestora. De asemenea, edilul a acordat premii și altor 12 elevi de la celelalte școli generale de pe raza orașului, pentru ca, prin puterea exemplului, și alți elevi să-și dorească să muncească mai mult la școală pentru rezultate cât mai bune. Premiile au constat în 200 de lei premiul I, 150 de lei premiul II și 100 de lei premiul III.