Popovici: „Echipa îşi va reveni!”

FC Caransebeş a pierdut şi astăzi, 0-1, în deplasare cu FC Bihor Oradea, şi a căzut pe ultimul loc al clasamentului în Liga a II-a.

Şocul pe care antrenorul Sorin Bălu a vrut să-l provoace la echipă odată cu demisia sa nu a produs efectele aşteptate atât de repede. Alin Artimon a schimbat din mers câte ceva la echipă, dar din păcate pentru gugulani rezultatele nu s-au văzut şi pe tabela de marcaj. Tehnicianul revenit la începutul săptămânii pe banca lui FC Caransebeş l-a preferat pe Coca între buturi, după ce acesta îşi pierduse postul de titular după eşecul de la Pâncota. Pe linia de fund a jucat cu Manea, Goşa, Dicu şi Buşu, iar la mijloc a încercat să facă o densitate mare, folosindu-i pe Precup, Suru, Lupu, Poiană şi Negoescu. În faţă, Himcinschi! Gazdele, măcinate şi ele de probleme, au început totuşi mai bine şi au deschis scorul prin Florin Pop, după 20 de minute de joc. După pauză, Artimon a schimbat, a încercat cu Artean şi Dârvaru, dar golul a întârziat să apară, chiar dacă repriza le-a aparţinut caransebeşenilor.

După acest nou eşec, preşedintele Cosmin Popovici a văzut şi multe lucruri bune. „Am dominat a doua repriză şi am avut două sau chiar trei ocazii mari. Eu spun că echipa îşi va reveni, jocul a fost îmbucurător”, a declarat Popovici pentru expressdebanat.ro.