UPDATE 2. Pieton lovit de TIR în comuna Sacu! Șoferul s-a făcut nevăzut! A fost prins de polițiști în județul Arad!

Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de un TIR! Accidentul a avut loc aseară în comuna Sacu. Șoferul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de polițiști după miezul nopții în județul Arad.

Un grav accident de circulație a avut loc seara trecută, înainte de ora 21, în comuna Sacu, chiar în fața Primăriei. Un bărbat de 53 de ani a fost lovit de un TIR în timp ce încerca să treacă strada. Șoferul s-a făcut nevăzut, iar victima sa a ajuns la Spitalul Municipal Caransebeș, acolo unde medicii luptă în continuare pentru viața lui. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, așa că polițiștii cărășeni și-au anunțat imediat colegii din Timiș și Arad.

„Un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, în timp ce se deplasa pe DN6 din direcția Caransebeș spre Lugoj, a lovit cu partea dreaptă a capului tractor un bărbat de 53 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în apropierea trecerii de pietoni marcată și semnalizată corespunzător”, transmit polițiștii cărășeni.

După câteva ore de la producerea accidentului, șoferul TIR-ului a fost oprit de polițiștii din județul Arad în apropiere de Vama Nădlac.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Șoferul, un cetățean turc, riscă până la 7 ani de închisoare pentru fugă de la locul producerii accidentului.

Luni, ora 12.30

Cetățeanul turc, șoferul TIR-ului care a produs accidentul din comuna Sacu, a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș cu propunere de arestare preventivă.

Victima sa se află în continuare în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.

Ora 18.00

Cetățeanul turc va rămâne în arest preventiv pentru 30 zile, fiind reținut în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Sursă foto: Renașterea Bănățeană