Petru Lupșac, la un pas de Direcția Antifraudă!

Fostul șef al Finanțelor Publice din Oțelu Roșu, bărbatul care a rămas fără seiful cu 20 de miliarde de lei, ar putea deveni membru de seamă al viitorului Birou de Investigare a Fraudelor din Timiș. Acesta se laudă că a obținut punctajul maxim la testul scris și că a trecut cu brio de interviul oral.

Lupșac, bărbatul care a rămas în mod suspect fără seif la finele anului trecut, s-a gândit să intre din nou în sistemul finanțelor publice, însă de această dată la Biroul de Investigare a Fraudelor din Timiș. Bărbatul a susținut examenul în urmă cu doar câteva săptămâni și l-a promovat cu brio, însă, în ciuda rezultatelor bune pe care susține că le-a avut, procurorul general nu i-a acordat încă avizul de a lucra pe postul pentru care a concurat. „Încă nu am primit avizul procurorului general. Mai este un băiat din Caraș-Severin care a trecut testele. Toți cei care au începută o cercetare sunt în stand by în ce privește aprobarea pe post. Examenul s-a dat la București, a fost scris și oral, dar degeaba, dacă apar astfel de probleme… Am vrut să văd cât sunt de bun și am intrat pe primul loc la inspector principal, la Timiș. Am intrat mai târziu în sistem și am putut să mă încadrez doar la inspector principal”, a spus Petru Lupșac pentru www.expressdebanat.ro

Direcția generală antifraudă este un serviciu nou care se înființează în cadrul ANAF. Aceasta va avea sucursale în fiecare județ.

Fără șanse pentru recuperarea seifului
În ce privește cel mai celebru furt din Valea Bistrei, care a avut loc în urmă cu aproximativ un an, polițiștii încă derulează o amplă anchetă, iar proprietarul seifului este convins că își va recupera banii.

Fostul șef al finanțelor din Oțelu Roșu, Petru Lupșac, a fost călcat de hoţi în timp ce se distra cu soţia în Thailanda, la finele anului trecut. Suma de care a fost păgubit se ridică la 20 de miliarde de lei, iar bărbatul spune că are documente justificative pentru fiecare leu furat.