PERCHEZIȚII. S-au găsit arme și muniție folosite la scandalul de la Petroșnița!

Polițiștii din Caransebeș au descins în mai multe locuințe din comuna Buchin la persoane implicate într-o răfuială cu crescători de animale din Sibiu, răfuială în care s-au folosit și arme!

Trei indivizi din Buchin și unul din Sibiu sunt cercetați în urma scandalului de sâmbătă de la Petroșnița. Polițiștii au continuat cercetările în acest caz, efectuând cinci percheziții domiciliare la imobilele persoanelor din Buchin. Au fost ridicate 12 cartușe cu glonț, un cartuș cu bilă, un tub cartuș percutat, obiecte vestimentare ce aveau aplicate sisteme antifurt, o motocicletă ce figurează ca fiind sustrasă, dar și cantitatea de 17,6 kg de frunze de tutun uscate”, informează Poliția din Caraș-Severin.

În urma cercetărilor efectuate la locul scandalului, polițiștii au stabilit că sâmbătă, în jurul orei 13.30, între trei bărbați din județul Sibiu aflați pe raza localității Petroșnița cu două autoutilitare și alți trei bărbați din Buchin a izbucnit un scandal, pe fondul neînțelegerilor privind achiziționarea de miei. În timpul altercației au fost lovite oglinzile retrovizoare, geamul lateral-stânga și bara din față a unei autoutilitare. De asemenea, au fost executate trei focuri de armă cu un pistol neletal, înspre cele două autoutilitare ale sibienilor, fără a produce vătămări corporale vreunei persoane. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, distrugere, deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, uz de armă neletală din categoria supusă autorizării, fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice”, mai spune Cecilia Dăneț, de la IPJ Caraș-Severin.

În baza autorizațiilor de percheziție emise, polițiștii de ordine publică, de investigații criminale, cei din cadrul Secției 2 de Poliție Rurală Caransebeș, împreună cu polițiști specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, au efectuat ieri cinci percheziții domiciliare la imobilele celor trei bărbați din Buchin. Polițiștii au extins urmărirea penală, efectuând cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.