Panică în Reșița! Și-a dat foc la casă din răzbunare și a distrus 8 locuințe!

Un reșițean și-a dat foc la casă în semn de răzbunare. Flăcările au distrus 8 locuințe, iar pagubele se ridică la zeci de mii de lei.

Inconștiență dusă la extrem de un bărbat de 52 de ani din Reșița, domiciliat pe strada Republicii, nr. 12. Miercuri seară, omul și-a dat foc la casă, fără să îi pese de pericolul la care sunt expuși vecinii săi. „Poliţiştii au stabilit că incendiul a fost iniţiat de unul dintre locatarii imobilului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, care pe fondul unui conflict intrafamilial mai vechi, cu scop de răzbunare, a adunat mai multe obiecte de îmbrăcăminte în una din camerele locuinţei, pe care apoi le-a aprins şi ulterior a părăsit imobilul”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Flăcările au distrus în total 8 locuințe, iar pagubele se ridică la 40.000 de lei. Bărbatul este cercetat acum pentru distrugere și a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto: Arhivă