,,Nu mă îmbogățesc pe sufletul fetiței mele! M-o lăsat sărac Dumnezeu, sărac oi muri!”

Medicul reşiţean Gheorghe Beg a trimis 4.000 de lei familiei fetiţei pe care a ucis-o pe o trecere de pietoni din Oţelu Roşu, pentru a putea fi înmormântată creştineşte!

A spulberat-o într-o fracţiune de secundă, iar în loc să-i acorde primul ajutor, aşa cum l-ar fi obligat Jurământul lui Hippocrate, a fugit de la locul faptei. A scăpat de arest şi şi-a trimis avocatul la familia pe care a îndurerat-o. O familie săracă din Oţelu Roşu, dar onestă, care nu vrea să transforme drama prin care trece într-o posibilă înavuţire, fiind binecunoscut faptul că familia Beg este una foarte bogată.

Sorin Dobre, tatăl micuţei Alina, care s-a stins la numai şapte ani, nu e interesat de banii doctorului Beg. A acceptat totuşi un mic ajutor de la acesta pentru că alte soluţii să-şi îngroape copilul nu are. ,,Cu dânsul nu am vorbit, am stat de vorbă cu avocata. A venit, ne-a dat 4.000 de lei, un mic ajutor de înmormântare, noi fiind săraci. A spus că va mai lua legătura cu noi. Cu dânsul nu am stat de vorbă, nici nu ştiu cum arată. Cu bani credeţi că se poate cumpăra o viaţă?! M-o lăsat sărac Dumnezeu, sărac oi muri. Nu mă îmbogăţesc pe sufletul fetiţei mele. Nu o să mă îmbogăţesc şi, indiferent cât mi-ar da, poate voi accepta pentru binele celorlalţi copii. Mă gândesc, dar bucurie în sufletul meu nu va fi niciodată”, a declarat Sorin Dobre pentru expressdebanat.ro.

Lecţie de onestitate

Tatăl îndurerat nu-l condamnă pe Gheorghe Beg, fiind convins că totul a fost un accident nefericit, dar totodată e resemnat cu ideea că oricum nu ar putea face nimic pentru tragerea la răspundere a celui care i-a ucis fetiţa. ,,Eu eram acasă, cu ceilalţi copii mai mici, când s-a întâmplat. Urme de frână nu există, mă gândesc că dacă punea frână poate fata mea avea o şansă. Eu cred că s-a speriat şi a fugit de frică, să nu sară lumea pe el. Ştiu că-i pare şi lui rău. Sunt convins că nu a omorât-o cu intenţie, s-a întâmplat, oricui i se poate întâmpla. Dacă a fugit de la locul accidentului nu ştiu ce să spun, trebuia să se predea la Postul de Poliţie din Glimboca sau din Obreja, nu să-l oprească filtrele de poliţie din Caransebeş”, a fost reacţia impresionantă a lui Sorin Dobre în momente în care nimeni nu l-ar fi judecat dacă ar fi aruncat cu cuvinte dure.

,,Un purec, în faţa unui cal!”

Familia Alinei e prea puţin interesată de faptul că justiţia l-a lăsat liber pe Gheorghe Beg şi recunoaşte că nu are resurse pentru a cere în instanţă pedepsirea cât mai drastică a acestuia. ,,Legile de la noi din ţară sunt cum sunt, oamenii grei sunt liberi, pe ăia care fură o găină sau o pită îi leagă pe loc. Nu ne interesează averea lui, e munca lui, nu avem noi nevoie de ea. Depinde de el. Şi bani dacă aş avea să mă judec cu el, el are atâţia bani de poate să-mi cumpere şi avocatul meu. Nu pot să mă compar cu un asemena om, e un om puternic, un om greu. Eu sunt un purec în faţa unui cal, mă striveşte ca pe un nimic şi mă joacă exact cum vrea el”, ne-a mai declarat Sorin Dobre.

 

CITEŞTE ŞI: Justiţie strâmbă! Accidentul mortal provocat de doctorul Beg scandalizează!

CITEŞTE ŞI: UPDATE. Medicul Beg a fost pus în libertate, după ce a spulberat un copil și a fugit de la locul accidentului!