Noapte incendiară în două localități din Caraș-Severin

Noapte grea pentru pompierii din Reșița și Caransebeș. Cele două detașamente au intervenit pentru stingerea unor incendii violente, produse în două gospodării din Petroșnița și Doclin.

Două incendii violente au tulburat liniștea locuitorilor din Caraș-Severin noaptea trecută. În primul caz, pompierii militari din Caransebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Anunțul a fost făcut în jurul orei 03.56 şi a fost provocat de coşul de fum neîntreţinut corespunzător. Flăcările au afectat acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, dar, din fericire, echipajul de pompieri a reuşit stingerea incendiului înainte de a se propaga la întreaga locuinţă.

incendiu casa 1

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit la scurt timp în comuna Doclin.Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Reşiţa şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Doclin au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins anexa unei locuinţe, se pare, din cauza scânteilor mecanice provenite de la un ferăstrău mecanic. Intervenţia pompierilor a avut ca rezultat salvarea de bunuri în valoare estimativă de 15.000 lei şi lichidarea incendiului înainte de propagarea la întreaga gospodărie.

incendiu casa