NEWS ALERT. Marcel Andronache, noul vicepreşedinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Conducerea partidului lui Traian Băsescu a anunţat că, încă de la început, a negociat două posturi de vicepreşedinte pentru PMP în Consiliul Județean Caraș-Severin şi că înţelegerea urmează să fie pusă în practică.

În momentul negocierii, noi am avut două funcţii de vicepreşedinte, negociere care rămâne valabilă! Sigur şi al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean este tot al PMP!”, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PMP Caraș-Severin, Ionuţ Popovici. Preşedintele filialei judeţene, deputatul Ion Tabugan, a dorit să-l completeze pe Popovici: „S-a negociat cu PSD-ul atunci. Acum nu înseamnă că nu vrem să-l avem şi pe al doilea. Negociem şi cu unii, şi cu alţii. S-ar putea să avem un al doilea vicepreşedinte, Andronache, susţinut şi de PSD, şi de alţii”, a subliniat Tabugan.

De altfel, Ion Tabugan nu a exclus nici varianta şefiei forului judeţean, că PMP-ul mare, cel rezultat din fuziunea PMP-UNPR, a mai avut propunerea ca să primească chiar funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Marcel Andronache nu a intrat din start în Consiliul Judeţean Caraş-Severin, el fiind validat după ce Ion Tabugan şi-a dat demisia, optând pentru păstrarea mandatului de parlamentar.