Cercetat pentru trafic de minori şi corupţie sexuală!

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Caraş Severin şi procurorii DIICOT au desfăşurat o percheziţie la un bărbat bănuit de trafic de minori.

UPDATE, ora 14.30 –  Audierile s-au încheiat în urmă cu doar câteva momente, iar fiara acuzată de trafic de minori și corupție sexuală a fost condusă în arestul IPJ Caraș-Severin. Pe numele bărbatului în vârstă de 47 de ani, s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

UPDATE, ora 14.00 – Patru dintre părinții minorilor au depus deja mărturie împotriva bărbatului, dar oficialii DIICOT apreciază că numărul copiilor agresați ar fi mult mai mare.

UPDATE, ora 12.40 – În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Reşiţa, la un bărbat de 47 de ani.

fiara fiara

„La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J. Caraş-Severin. În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit faptul că cel în cauză recruta minori, de sex masculin, ce proveneau din familii dezorganizate şi cu o stare materială precară. În schimbul unor sume de bani, minorii erau determinaţi să participe la acte sexuale cu acesta”, potrivit comunicatului de presă trasmis de DIICOT.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor şi corupţie sexuală.

UPDATE, ora 11.50 – În urmă cu doar câteva momente, bărbatul a fost dus la Parchet pentru audieri și, cel mai probabil, va fi reținut pe baza probelor ridicate de oamenii legii.

Rămâi cu Express de Banat. Revenim cu amănunte!