NEWS ALERT. Atentatul din Franța a îndoliat o familie din Reșița! Bărbatul dispărut pe faleza din Nisa a fost găsit mort!

Întreaga familie Coman fusese dată dispărută în urma incidentului sângeros de la Nisa. Cristian, Adriana și fiul lor Denis s-au aflat pe faleză în momentul în care camionul condus de francezul de origine tunisiană Mohamed Bouhlel a intrat violent în mulțime.

Ore bune după atentat despre soarta celor trei nu s-a știut nimic.  Denis, băiețelul de opt ani, a fost identificat primul, la un spital de pediatrie din Nisa, iar mai apoi mama lui, Adriana, în stare de comă, într-un alt spital. “Erau cazați în aproprierea Promenade des Anglais. Leziunile pe care le au și contextul în care s-a întâmplat acest lucru arată că a fost momentul în care camionul a trecut pe bulevard”, a declarat Luca Niculescu, ambasadorul României în Franța pentru Știrile PRO TV.

Express de Banat a scris zilele trecute că Daniela Mardale, mama Adrianei Coman, a plecat spre Nisa și că aceasta din urmă a copilărit și și-a făcut studiile la Reșița. În urma acelui articol, Paula P. ne-a scris și ne-a spus că ”băiețelul s-a găsit datorită mămicilor de pe un grup de pe rețeaua de socializare. S-au mobilizat câteva zeci de mămici, unele care vorbeau limba franceză și au început să sune la toate spitatele etc… Consulul nu a avut nicio treabă!”

Cât îl privește pe Cristian Coman, astăzi, Ministerul de Externe a anunțat că acesta a fost identificat printre cei decedați în urma teribilului atac. ”Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autoritățile franceze au confirmat decesul. Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române. Reamintim că minorul și mama sa au fost identificați printre răniți, aflându-se internați în două spitale din Nisa. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv. În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum și consulul onorific la Nisa, se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.  De asemenea, reprezentanții ambasadei României la Paris și ai Consulatului General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze. Ministerul Afacerilor Externe adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și va acorda întreaga asistență necesară în continuare”, se arată într-un comunicat de presă al MAE.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV: Adriana Coman, mama băiatului de 8 ani rănit la Nisa, este din Reșița