NEWS ALERT: 6 persoane au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș în urma unui accident rutier produs pe E70!

Mai multe mașini de lux au fost implicate într-un accident rutier pe drumul european E70, la intrare în localitatea Buchin. 

În urma accidentului, 6 persoane au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, victimele prezentând multiple contuzii și fracturi produse în momentul ciocnirii autovehiculelor. Din primele informații, se pare că mașina care circula pe sensul de mers Caransebeș-Băile Herculane s-a angajat în depășirea autovehiculului din fața sa, moment în care acesta a virat stânga pentru a intra pe un drum lateral. De cele două mașini s-a izbit violent cea de-a treia mașină, care circula regulamentar din sensul opus. În urma incidentului, traficul pe E70 este îngreunat, circulația desfășurându-se pe un singur sens de mers.

[UPDATE]

Serviciul de Ambulanță Caransebeș a intervenit cu echipaj de prim ajutor SMURD și trei autosanitare, în acordarea ajutorului la 6 persoane. Dintre acestea 4 au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal din Caransebeș. Doi dintre bărbați, care au suferit contuzie facială și de gleznă, au refuzat internarea. Ceilalți doi bărbați sunt în curs de investigare la unitatea medicală de primiri urgențe. Unul este suspect de traumatism toracic și traumatism cranio-cerebral, traumatism forte de umăr și coapsă, iar cel de-al doilea, de traumatism cranian deschis cu suspiciune de col femural stâng și suspiciune de fractură de tibie dreaptă. În prezent se află la investigații pentru a ști cu exactitate dacă medicii vor interveni chirurgical”, ne-a menționat dr. Daniela Popescu, directorul Serviciului de Ambulanță Caransebeș.

 

[UPDATE 1]

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 09.30, poliţiştii municipiului Caransebeș au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc la km 444+400m, în afara localității Buchin. „Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un șofer în vârstă de 55 de ani, din Buchin, a condus un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova. Intenționând să schimbe direcția de mers, șoferul a efectuat virajul la stânga, însă fără a se asigura, din spate fiind deja angajat în depășire un alt autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, din Mehedinți. Cele două autoturisme intră în coliziune și împreună lovesc o autoutilitară ce era parcată în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea celor doi șoferi și a altor 3 pasageri în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, care au fost transportați la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, agent șef adjunct de poliție Cecilia Dăneț.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.