MINUNE! La Răcășdia s-a găsit BMW-ul cu țigări în loc de praguri!

Poliţiştii de frontieră au descoperit peste 300 de pachete de ţigări de contrabandă, ascunse în pragurile unui autoturism aparţinând unui cetăţean român.

Poliţiştii de frontieră au declanşat sâmbătă o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, ocazie cu care, pe DN57, în apropierea localităţii Răcăşdia, a fost oprit în trafic pentru control un autoturism marca BMW, condus de un cetăţean român, în vârstă de 40 ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, despre al cărui şofer poliţiştii de frontieră aveau suspiciuni că ar fi implicat în acte de contrabandă.

În urma verificării mijlocului de transport, s-au găsit 326 pachete de țigări marca „Ashima”, ascunse în lăcaşuri speciale amenajate în interiorul pragurilor autoturismului, pentru care conducătorul auto nu poseda documente de provenienţă.

„În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de 3.912 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor”, transmit polițiștii de frontieră printr-un comunicat de presă.

Sursă foto: Arhivă