Lugojul are motive să se teamă! Rosso-nerii anunță spectacol!

Elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre au plecat foarte optimiști spre Lugoj pentru meciul de vineri, de la ora 17.00, cu CSM din localitate, contând pentru etapa a patra a Ligii a III-a de fotbal!

Lugojul și-a anunțat intențiile de a se bate anul acesta la promovare, dar s-a poticnit încă din primele etape. În niciun caz asta nu înseamnă că a ieșit deja din cărți, dar meciul cu CSM Reșița capătă pentru lugojeni o miză și mai mare. Pentru trupa din Valea Domanului deplasarea de vineri înseamnă primul examen adevărat, iar o victorie ar aduce o doză și mai mare de încredere și de optimism în rândul fotbaliștilor reșițeni. Roco Sandu nu va putea conta pe Keita, accidentat, dar are destule alte variante pentru compartimentul ofensiv, astfel că toată lumea se gândește doar la victorie. „Avem o săptămână încărcată, cu 3 meciuri în șase zile. Primele două au trecut cu bine, sperăm să ne bucurăm și după meciul de la Lugoj, unde ne așteaptă un joc greu, foarte greu. Mergem încrezători, nu primim gol de ceva timp și asta e foarte bine. Am folosit în Cupă și mulți jucători care nu au evoluat prea mult și vă pot spune că sunt foarte mulțumit de ei. Avem un lot foarte bun. Rămâne doar să alegem unsprezecele cel mai potrivit. Am jucat un amical cu Lugojul, am pierdut 0-2, au în lot o singură noutate de atunci și nu cred că ne pot surprinde cu ceva”, a declarat antrenorul Roco Sandu.

Starea de spirit din vestiarul rosso-nerilor a fost redată și mai bine de secundul Lucian Dobre: „Mergem la victorie, mergem să câștigăm, nu mergem niciunde cu alt obiectiv, niciunde nu mergem mulțumiți cu un egal. Pentru noi nu e de ajuns o victorie la limită, ne doream mult mai mult și în meciurile de până acum, dar o să vină și spectacolul. Atmosfera e foarte bună, avem jucători foarte buni, avem cei mai buni băieți, din toate punctele de vedere, și nu avem de ce să ne temem de Lugoj. Sunt convins că Lugojul are motive să se teamă de noi!”