Luci Dobre: „Nici o echipă nu e mai puternică decât CSM Reșița! Niciuna! Să le fie frică de noi!”

CSM Reșița debutează astăzi în noua stagiune a Ligii a III-a de fotbal, la Timișoara, într-un meci cu Mama Mia Becicherecu Mic.

Roco Sandu și Lucian Dobre și-au injectat elevii cu o doză serioasă de optimism, astfel că rosso-nerii pornesc la drum exact așa cum trebuie pentru îndeplinirea obiectivului, realizarea promovării. Cu maximă încredere, cu ambiție și sete de performanță. „Noi ne-am angajat la o treabă grea. Avem ca obiectiv promovarea. Nu ne dăm la o parte și dacă greșim, plătim. Mergem încrezători la Timișoara, am făcut o pregătire bună, am avut condiții bune, meciuri de pregătire bunicele, mergem să câștigăm”, a declarat Roco Sandu, antrenorul principal al CSM-ului.

Secundul său, Lucian Dobre, e absolut sigur că nimeni nu poate împiedica Reșița să revină în eșalonul secund: „Noi suntem singurii noștri adversari în lupta pentru promovare. Nu există alt adversar! Nimeni nu ne poate împiedica. Nicio echipă nu e mai puternică decât CSM Reșița! Niciuna! Noi suntem cei mai puternici. Dacă noi vom fi așa cum trebuie să fim, dacă jucătorii noștri vor da totul pentru victorie, nu există echipă în Liga a III-a, din toate seriile, care să ne țină piept!” 

Dobre promite că rosso-nerii vor juca fiecare meci la victorie, că fanii vor vedea în teren o echipă ultra ofensivă, care pe lângă puncte își propune să ofere și spectacol. „CSM Reșița nu va merge pe niciun teren să nu atace. Atacul va fi prima noastră armă împotriva tuturor adversarilor. Chiar dacă e să primim un gol sau două, noi mergem să dăm șapte. Asta ne propunem, când mergem în deplasare vrem ca adversarii să se teamă de CSM Reșița. Și o să aibă motive să le fie frică!”, a mai afirmat Lucian Dobre.

Meciul dintre Mama Mia Becicherecu Mic și CSM Reșița se joacă astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul CFR din Timișoara și contează pentru etapa a II-a din Liga a III-a.