Lolea a mutat cu cap! Super achiziții pentru promovare!

CSM Reșița a adus șase jucători în această vară și fiecare dintre ei a confirmat deja în tricoul roș-negru, echipa din Valea Domanului fiind mult mai puternică decât în sezonul trecut.

Dacă în iarnă au ajuns sub roșu și negru câțiva jucători care nu s-au adaptat sau nu l-au convins pe antrenorul de la acea vreme, Leo Doană, în vară lucrurile au stat cu totul altfel. Repatriat de la Deva, Andrei Vaștag și-a regăsit motivația de care avea nevoie și e acum un stâlp de netrecut în fața liniei de fund. Dornic să revină la forma care l-a recomandat pentru prima ligă, Vaștag e în mod evident un mare câștig pentru echipă. Tot în vară au ajuns sub comanda lui Roco Sandu și Lucian Dobre stoperii Răzvan Dulap și Sergiu Bactăr, ambii făcându-și loc în primul unsprezece. Rosso-nerii n-au primit gol de câteva meciuri bune și, mai mult decât atât, Bactăr a debutat cu o dublă, fiind unul din cei mai importanți oameni la fazele fixe în careul advers.

Cel mai mult au încântat însă în aceste prime meciuri doi tineri din compartimentul ofensiv. Este vorba despre Sebastian Velcotă și Cristian Costin, ambii cu calități deosebite și cu destul tupeu încât să încerce poarta ori de câte ori li se oferă ocazia. Ceva mai timide au fost prestațiile lui Raul Iova, fundaș de bandă dreaptă, dar și acesta are încă timp să demonstreze că e o soluție pentru CSM.

Reșița arată bine în acest start de campionat, nu grozav, dar vârful de formă ar trebuie să fie atins în doar câteva etape, după cum au dezvăluit Roco Sandu și Lucian Dobre. Toată lumea e foarte optimistă și promovarea e un obiectiv mai mult decât realizabil.