Like-urile i-au adus unei școli din Caransebeș un cadou inedit

5.130 kwh de energie electrică va primi Școala Gimnazială Specială Caransebeș în urma unui proiect finanțat de E.ON România.  

Datorită celor care au acordat 10.000 de like-uri, au fost împărțiți 100.000 de kilowați către beneficiari din școli, spitale, cămine de vârstnici și case de copii.

Unitatea școlară din Caransebeș școlarizează elevi cu deficiențe mintale ușoare, moderate și severe. Obiectivul principal al Școlii Speciale Caransebeș este ridicarea calităţii procesului instructiv – educativ şi formativ-terapeutic în concordanţă cu cerinţele reformei şi asigurarea modernizării bazei materiale în vederea obţinerii de performanţe, ţinându-se cont de situaţia concretă din şcoală, de condiţiile comunităţii şi de mediul familial din care provin elevii.

CITEȘTE ȘI: Dăruiește lumina Crăciunului unei școli din Caransebeș! Printr-un simplu Like!

Cum au mai rămas încă 100.000 de kwh, E.ON ENERGIE România a decis să îi dăruiască și pe aceștia, în numele său, proporțional cu like-urile primite până acum.

„Practic, facem like-ul vostru să valoreze dublu! Mulțumim celor care au dăruit, au dat mai departe povestea noastră de Crăciun și au simțit că acesta este un gest onest al unei companii responsabile”, au precizat reprezentanții E.ON pe pagina oficială a companiei.