Liberalii au semnat un parteneriat pentru… suflet [VIDEO]

Partidul Naţional Liberal Caraş-Severin a semnat un protocol de colaborare cu Asociaţia Umanitară „Din suflet, pentru suflet”, condusă de fostul lider al femeilor social-democrate din judeţ, Tudoriţa Nicula, care a demisionat din PSD.

„PNL şi această asociaţie umanitară, înfiinţată recent de doamna Tudoriţa Nicula, au decis să semneze un parteneriat. Tudoriţa Nicula este cunoscută în Caraş-Severin, se ştie că este un om care se implică în foarte multe acţiuni umanitare, pentru semeni, pentru cetăţeni, pentru Caraş-Severin, are expertiză în acest domeniu. Pentru noi înseamnă foarte mult acest parteneriat. Ne simţim onoraţi şi îi mulţumim pentru că a decis să facă acest parteneriat, care se va vedea în timp, va fi benefic pentru judeţul nostru. Oricum, multe din acţiunile gândite de asociaţie, legate în special de prevenţie, fac parte şi din programul de guvernare al PNL”, a declarat, cu acest prilej, preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, candidat pe primul loc, pe lista de Senat, la alegerile din 11 decembrie.

Protocolul de colaborare semnat marţi cuprinde câteva puncte concrete, la care a făcut referire Tudoriţa Nicula, doleanţe ce au în vedere compensarea medicamentelor pentru pensionari, susţinerea medicilor independenţi, eficientizarea caselor de asigurări de sănătate.

„Acestea sunt doar câteva din ceea ce îşi doreşte asociaţia de la PNL, prin viitorii săi parlamentari. După cum cunoaşteţi, am plecat din PSD, pentru că nu am avut loc pe listele de candidaţi pentru parlamentare, deşi am muncit ani de zile pentru acest partid. Ceea ce v-am relatat sunt puncte importante, pe care mi le-aş fi dorit să le rezolv. Unul din motivele pentru care m-am îndreptat către PNL este şi faptul că în urmă cu patru ani eram în aceeaşi echipă, iar preşedintele PNL Caraş-Severin m-a sprijinit şi atunci. Vreau să subliniez, însă, că eu voi rămâne independentă, nu voi semna nicio adeziune la partid. Momentan, 50 de colege din Organizaţia de Femei a PSD au plecat cu mine, din care 40 s-au înscris în PNL, dar eu mă angajez, cu toată puterea mea, să susţin candidaţii PNL în această campanie electorală”, a declarat presei Tudoriţa Nicula.

„Le-am mulţumit colegilor de la PNL pentru onoarea pe care mi-au făcut-o, pentru primirea frumoasă de la Casa de Cultură”, a mai spus Tudoriţa Nicula, arătând că în PNL este respect şi consideraţie pentru activitatea femeilor.