IRIS – un show cât pentru trei decenii şi jumătate! (FOTO/VIDEO)

Deşi până să urce trupa pe scenă, reşiţenii nu s-au prea înghesuit în Centrul Civic, o dată auzit salutul lui Cristi Minculescu, Piaţa 1 Decembrie 1918 s-a umplut instantaneu!

Pe scenă a urcat iniţial doar formaţia, Cristi Minculescu lăsându-se puţin aşteptat, dar încă de când instrumentalul răsuna prin Centrul Civic, reşiţenii au început să se adune valuri-valuri, în Piaţă. Cristi Minculescu a urcat pe scena din Reşiţa foarte bine dispus: le-a urat „Bună dimineaţa, prieteni!” reşiţenilor, pe care nu-i mai văzuse de 35 de ani! După care i-a rugat să strige ca pentru trei decenii şi jumătate, publicul aclamând la scenă deschisă urcarea celor de la Iris pe scenă şi cântând tot timpul alături de formaţie refrenele pieselor.

N-a lipsit nici „Bună seara, prieteni!”, nici „Floare de Iris”, aplauze au fost din belşug, flashuri şi brichete în aer şi foarte, foarte, foarte mulţi tineri pletoşi, care au lăsat să se vadă cât suflet pun ei în muzica rock!

N-au lipsit nici autografele, nici muzica pe cinste, nici glumele presărate pe scenă… ce mai! O atmosferă cum Reşiţa nici nu-şi mai aminteşte de când nu a mai avut…