UPDATE. Incendiu în Reșița! Fumul negru și gros, vizibil de la distanță [FOTO]

Pompierii militari au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în cartierul Moroasa din Reșița. Apelul la 112 anunța că flăcările au cuprins un atelier de prelucrare a lemnului, însă la fața locului pompierii au găsit altceva.

Un apel la 112 anunța, în această dimineață, că un atelier de prelucrare a lemnului arde în Reșița. Ajunși la adresă, pe strada Begoniilor, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” au constatat că este vorba despre acoperișul unei magazii de lemne, care ardea destul de puternic. Fumul negru putea fi observat de la distanță. Având în vedere că flăcările se manifestau la acoperiș, cel mai probabil incendiul a izbucnit de la coșul de fum.

UPDATE, ora 12.30

După 3 ore, pompierii încă se află la fața locului pentru a lichida definitiv incendiul. Anexa cuprinsă de flăcări a fost distrusă, iar odată cu ea, și mai multe bunuri și aparate care se aflau în interior.

„În această dimineaţă, am intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă din Reşiţa. Incendiul se manifesta violent, cu flacără şi degajare mare de fum din cauza cantităţii mari de materiale combustibile care se aflau în anexa respectivă. În incendiu au ars mai multe utilaje şi aparate de prelucrare a lemnului, precum şi 7 metri cubi de scândură. Intervenţia promptă a pompierilor Detaşamentului Reşiţa a împiedicat extinderea incendiului la imobilele şi anexele vecine”, transmite Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”.