Hoț „înscris” în circulație!

Seara de 19 martie a încins spiritele pe aleea Țarcului din Reșița. Mașinile aflate în parcare au fost „chelite” de numere de înmatriculare, spre disperarea proprietarilor.

Ironia sorții a făcut ca prin zonă să se afle și un jandarm aflat în timpul liber, care l-a surprins pe hoț în miezul acțiunii. Acesta a chemat întăriri pentru a-l opri pe hoț. Grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Caraș-Severin s-a deplasat imediat la fața locului pentru a liniști spiritele.

Ajunși la locul faptei, oamenii legii au constatat că bărbatul în vârstă de 40 de ani a apucat să smulgă 23 de plăcuțe de înmatriculare pe care ulterior le-a depozitat într-un cărucior pentru copii. Acesta avea de gând că vândă „prada” la centrele de colectare a fierului vechi, pentru a scoate câțiva bani pe ele. Planul său a fost dejucat repede de către oamenii legii.

După ce jandarmii au întocmit actele de constatare la fața locului, hoțul a ajuns pe mâinile reprezentanților IPJ Caraș-Severin, care vor face mai multe cercetări, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Foto: www.ziare.com