Greu, foarte greu cu viitorul naționalei! [FOTO]

CSM Reșița s-a chinuit crunt cu puștii de la Centrul Național de Pregătire Timișoara pentru o victorie la limită, 1-0, venită în secundele de prelungiri.

Principala pretendenetă la promovarea în Liga a II-a a primit o lecție frumoasă de la juniorii de 17 ani și chiar mai mici pe care Federația Română de Fotbal i-a adunat la Centrul Național de Pregătire Timișoara. Elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre au intrat mult prea plini de ei în teren și poate totodată relaxați știind că meciul nu se joacă pe puncte. Tricolorii mici au lăsat în aceste condiții o impresie excelentă în Valea Domanului, în timp ce pentru CSM evoluția de ieri ar trebui să fie semnalul de alarmă venit la momentul potrivit. Nu de alta, dar promovarea în Liga a II-a nu permite prea mulți pași greșiți.

Puștii centrului de la Timișoara au pasat excelent, au făcut o risipă de efort incredibilă și doar Zimmermann a păstrat tabela nemodificată până la pauză. Rosso-nerii au insistat mai mult în partea secundă, Roco Sandu a mutat și el devreme, dar golul izbăvitor a venit abia în prelungiri, după o fază fixă, când Andrei Vaștag a profitat de o minge bâlbâită în careul oaspeților și l-a învins pe Dobre, un portar de 16 ani care a impresionat pe toată lumea. O prestație care a bucurat a avut și Vlad Chera, jucător crescut în Valea Domanului și care se poate întoarce oricând în tricoul roș-negru.

„Îmi felicit echipa pentru efortul depus, dar puteam mai mult. Am anticipat că vom avea un meci greu. Chiar dacă am întâlnit o echipă fragedă, la ce ne puteam aștepta de la acești juniori care reprezintă viitorul fotbalului românesc?! Vedeți în viitor vreunul la națională de la noi din echipă?! Nu, ne așteptăm la ei ca peste trei sau patru ani să-i vedem la televizor, în echipa națională. Am controlat jocul, am avut consistență, pasa decisivă și finalizarea au fost deficitare. Mai avem de lucru”, a concluzionat Roco Sandu la finele partidei.

Pentru CSM Reșița urmează jocul de marți, de la Deva, cu Cetate, în Cupa României, iar la finalul săptămânii o deplasare grea, în campionat, la Lugoj.