Campionatul Național de Marș, la final

campionatul national de mars

Peste 100 de sportivi din întreaga țară s-au aliniat astăzi la startul Campionatului Național de Marș pentru seniori, tineret, juniori, la individual şi pe echipe. Traseul pe care aceștia și-au demonstrat îndemânarea și aptitudinile de sportivi a fost Bulevardul Alexandru Ioan Cuza şi până în Piaţa Traian Vuia.

Competiţia a început la ora 9,30, iar circulaţia autovehiculelor s-a oprit cu o oră mai devreme. Reşiţa a avut zece reprezentanţi la Campionatul Naţional de marş de astăzi, atât la seniori, cât și la juniori I, junioare I, junioare II și III. De asemenea, în concurs și-au anunțat participarea şi doi atleţi de la Liceul Teoretic „Traian Vuia”, din Reşiţa: Lidia Gomboţi şi Alexandru Domăşneanu, la juniori II. Competiția s-a derulat fără incidente nepăcute, iar la ora 13.00 circulația a fost reluată, așa cum organizatorii au planificat.

Cei care au pus umărul la derularea Campionatului Naţional de marş sunt Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş- Severin, Academia Olimpică Română, filiala Caraş-Severin, Clubul Sportiv Municipal şi Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa, dar și Universitatea Eftimie Murgu, cu sprijinul autorităților județene și locale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Întreaga responsabilitate pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția expressdebanat.ro.