Frații Stanei Izbașa s-au dat în spectacol: i-au pus pistolul la cap unui polițist. Vezi ce acuze li se aduc!

Trei persoane sunt anchetate în urma unui amplu scandal ce a avut loc într-o comună din apropierea staţiunii Băile Herculane, acolo unde un om al legii a fost deposedat agresiv de arma din dotare. Implicați ar fi fost frații solistei, care sunt acum subiectul unei ample anchete.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au început urmărirea penală față de frații renumitei soliste de muzică populară, Stana Izabașa, după ce aceștia au fost implicați într-un amplu scandal, care s-a lăsat cu punerea lor sub acuzare. Potrivit locuitorilor comunei Cornea, care ne-au sesizat telefonic despre incident, cei trei au fost implicați într-o altercație. Ulterior apelului care s-a făcut pe numărul unic de urgență 112, un polițist s-a deplasat la fața locului, însă altercația a degenerat, iar frații solistei l-ar fi deposedat pe omul legii de arma pe care o avea în dotare.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Public, Parchetul a început urmărirea penală și efectuează acte de urmărire penală față de suspecții Lalescu Ion, Nicolae și Augustin pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj și nerespectarea regimului armelor, constând în aceea că în seara zilei de 29 iunie, chiar de sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, l-au agresat pe agentul de poliție P. C. C. din Băile Herculane, luându-i fără drept arma din dotare, ce a fost recuperată ulterior.

„Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a declarat Ion Teacă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

FOTO: arhivă ADEVĂRUL