EXCLUSIV. Piesa cu care poștașul a făcut senzație la X Factor este aici: CHECK IT!

Cel mai cunoscut poștaș de la X Factor le îndeplinește dorința celor care îl susțin. Piesa cu care a făcut senzație la concursul național a apărut în această seară!

Avea nevoie de un fragment muzical care să îi asigure accederea în următoarea etapă X Factor. Și s-a pus pe treabă. În doar 1 minut și jumătate, și-a asigurat 4 de „DA” și prezența în următoarea etapă. În 23 septembrie, reșițeanul Dorian Lupu a devenit cel mai cunoscut poștaș de la X Factor. Cu atitudine, rime bine legate și un timbru care i-a atras atenția Deliei, tânărul a reușit ce și-a propus de mult: să fie apreciat de un public cât mai numeros.

CITEȘTE ȘI: Dorian Lupu, rapperul din Reșița cu 4 de DA la X Factor! „Mă prezint GST la mic și vă salut!” [VIDEO]

De atunci, reșițeanul s-a confruntat cu o întrebare obsedantă: când va fi lansată piesa de la X Factor? Deși planurile sale erau altele și s-a concentrat pe piese noi, Dorian Lupu s-a văzut nevoit să îndeplinească dorința publicului. După ce, la mijlocul lunii octombrie, și-a lansat piesa „Ștaif”, GST scoate, în această seară, melodia „Check It”, cunoscută ca „piesa de la X Factor”.

„E piesa care m-a făcut practic cunoscut. Piesa la care am primit cel mai bun feedback. Am scris-o sub presiune de timp pentru că nu aveam nicio piesă pentru X Factor și am scris-o pe fugă, fără să știu ce bine va prinde”, a declarat Dorian Lupu pentru Express de Banat.

Deocamdată, Dorian Lupu este mulțumit de succesul de care se bucură piesa „Ștaif” și are încredere că mult așteptata „Check It” va face senzație!

CITEȘTE ȘI: Poștașul lansează prima piesă după X Factor! Reșițeanul Dorian Lupu are „Ștaif”! [VIDEO]