EXCLUSIV. Orăvițean arestat în Germania, judecat pentru trafic internațional de droguri în România!

Marco Drăgoi, un personaj cunoscut în Oraviţa, e trimis în judecată de DIICOT pentru trafic internaţional de droguri, numai că bărbatul de 31 de ani e arestat într-un penitenciar din Germania!

Plecat să se distreze la lacurile din Serbia, împreună cu o domnişoară din Oraviţa, Marco Gheorghe Drăgoi a avut parte de o mare surpriză la revenirea în ţară. Poliţiştii de frontieră din Vama Naidăş l-au scos din maşină şi l-au percheziţionat, mirosind ceva suspect. Atenţia poliţiştilor a fost atrasă de pachetul de ţigări Marlboro în care se afla o ţigară rulată manual. Ziua de 29 iunie 2014 s-a încheiat cum nu se putea mai prost pentru Drăgoi, chiar dacă acesta a încercat să dreagă busuiocul şi le-a spus anchetatorilor că are acea ţigară de la un cetăţean sârb şi că nu ştie ce conţine.

După ce a dat ochii cu procurorul și ofițerii DIICOT, Marco Drăgoi a înţeles că se îngroaşă gluma, mai ales când a auzit că ar putea fi acuzat de trafic internaţional de droguri. Procurorul au trimis ţigara la laborator, iar Drăgoi a recunoscut că a avut trei asemenea ţigări luate de la un tip pe care îl știa doar din vedere, un tip din Oraviţa. A povestit că două dintre cele trei ţigarete le-ar fi fumat în Serbia, iar procurorul a decis să renunțe la acuzaţia de scoatere din ţară de droguri de risc. Asta pentru că, în afară de declaraţia lui Drăgoi, nu existau alte probe care să arate că ţigarete ar fi fost scoase din ţară. Orăvițeanul a fost însă trimis în judecată pentru introducerea în ţară de droguri de risc!

Probele de laborator au arătat că ţigara analizată conţine cannabis. Deşi era anchetat de către procurorii antimafia din Caraş-Severin, Drăgoi nu s-a liniştit, ci a plecat în Germania, unde a avut din nou probleme cu legea penală, fiind încarcerat în Penitenciarul Welterstadt. Peste doar două zile, judecătorii Tribunalului Caraş-Severin aşteaptă ca Drăgoi să fie adus de către oamenii legii din Germania în faţa instanței, pentru a fi audiat în acest dosar. Pe timpul anchetei, Mario Gheorghe Drăgoi a declarat că nu are nevoie de avocat şi şi-a recunoscut fapta.