Eugen Trică a demisionat de la Metalul! Încă o pagină neagră pentru istoria fotbalului reșițean!

Metalul Reșița a pierdut din nou pe propriul teren, 0-1, cu U Cluj, înfrângere care l-a determinat pe antrenorul roș-negrilor să plece de pe banca tehnică.

Pe ultimul loc în clasament și fără de speranță că va ieși de acolo, Metalul se apropie cu pași mari de Liga a III-a și, foarte probabil, de plecarea din Valea Domanului. E aproape sigur faptul că municipalitatea reșițeană îl va anunța în această iarnă pe Cătălin Rufă că nu va mai finanța acest proiect, în timp ce echipa înregistrează un record negativ în istoria fotbalistică a Reșiței. Antrenorul Eugen Trică s-a convins și el că nu poate salva echipa și și-a prezentat astăzi demisia.

„Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru determinare, într-adevăr au vrut, păcat că nu am reușit să câștigăm. Această înfrângere m-a făcut să iau o decizie, să renunț la postul de antrenor principal. Așa e normal. Trebuie să las locul altcuiva, poate se va schimba ceva. Sper să aibă mai mult noroc. Nu putem să continuăm așa, din înfrângere în înfrângere, așa că cea mai bună decizie e să renunț.  Din momentul acesta, Eugen Trică nu mai e antrenorul Metalului”, a declarat Trică.

Acesta admite că Metalul nu are nevoie doar de un antrenor nou pentru a se salva in extremis. „Are nevoie de mai multe lucruri, cine vine sper să facă treabă mai bună. Le mulțumesc jucătorilor pentru colaborare, îi mulțumesc și lui Cătălin. Am încercat, am venit cu sufletul, dar din păcate nu am reușit mai mult”, a mai spus fostul de acum antrenor al Metalului.