Demență totală! Avocatul Drugărin a recunoscut: înregistrări fabricate pentru denigrarea procurorului care a lichidat lumea interlopă din Oravița!

Proaspăt condamnat la închisoare pentru hărțuirea unui procuror, avocatul orăvițean Teofil Drugărin lovește din nou!

Avocatul a cerut respectuos redacției Express de Banat acordarea unui drept la replică față de informația potrivit căreia, în primă instanță, în procesul de hărțuire, s-a dat o sentință de condamnare la închisoare. Drugărin nu are nimic de obiectat cu privire la veridicitatea informației, în schimb, insistă să informeze opinia publică despre faptul că, procurorul hărțuit, George Bucurică, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, în 2013, i-ar fi agresat sexual fiica. „Am deranjat cu niște polițiști, subalterni de-ai lui și frații lui mai mari, procurori de la Parchetul Înaltei Curți. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara mi-au trântit dosar penal. Pentru două fapte identice m-au încălțat cu șase luni. Nu am avut parte de un process echitabil, urmează să câștig la CEDO (viitoarea cauză Drugarin Teofil contra României ). Nu îmi pare rău de consecință, mi-e rușine de fiica mea că nu am putut să îi fac dreptate”, acuză avocatul Drugărin.

Trebuie spus că Teofil Drugărin a fost expertizat psihiatric pe durata procesului de hărțuire, la cererea instanței, deoarece declarațiile avocatului au fost cel puțin halucinante. Concluzia specialiștilor e limpede. Avocatul are anumite tulburări și trebuie să urmeze tratament. Afirmațiile lui Drugărin din acest așa-zis drept la replică sunt greu de luat în seamă și asta pentru că el cu mâna lui a semnat un denunț înaintat organelor de cercetare penală în care recunoștea că totul este un fals grosolan. „Am adus modificări înregistrărilor în sensul alterării probelor. Am modificat conținutul și expresiile procurorului Bucurică din înregistrarea audio. Înregistrarea audio a suferit modificare sau a fost prelucrată”, a recunoscut Drugărin într-un autodenunț la data de 22 august 2015.

Totodată, avocatul Drugărin e trimis în judecată de procurorii Curții de Apel Timișoara pentru inducerea în eroare a organelor judiciare! Concret, Drugărin a formulat mai multe plângeri penale împotriva procurorului Bucurică, în care a prezentat aspecte nereale. Unele plângeri erau înaintate în numele altor persoane, fără ca acestea să aibă habar. Dosarul e pe rolul instanței și îi poate aduce avocatului alte zile de pușcărie.

Teofil Drugărin a ținut să povestească și despre trecutul său, probabil, pentru a-și justifica într-un fel comportamentul deviant: „Am executat opt luni de pușcărie pentru tentativă de trecere a frontierei, am fost bătut cu bestialitate de grăniceri, am urinat sânge o săptămână, colegul cu care am fost, fiind mai fragil, din cauza bătăilor a decedat. Din opt luni de pușcărie am executat trei, cu lanțuri la picioare, am făcut foamete, am fost purtat prin patru penitenciare, cu destinația finală la Penetenciarul Vaslui”.

Psihiatrii care l-au examinat au confirmat că avocatul are anumite tulburări, dar în același timp au stabilit că a avut discernământ în toată perioada de timp în care l-a hărțuit pe procuror. Acest aspect este foarte important și legat de plângerile penale pe care le-a făcut împotriva procurorului. Practic, avocatul a profitat cu bună știință de o lacună a legii. Retractate înainte de începerea urmăririi penale, aceste plângeri rămâneau pur și simplu fără efect juridic, Drugărin nu putea fi tras la răspundere cu nimic, în timp ce procurorul Bucurică se alegea cu imaginea terfelită și era supus mereu presiunii și actelor de intimidare.