Daniel Surdu, noul lider al grupului PNL-UNPR din Consiliul Județean

Ședința de Consiliu Județean de marți a adus o schimbare pe scena politică din Caraș-Severin, liderul grupului PNL-UNPR, Cristian Gâfu, fiind înlocuit de Daniel Surdu.

Daniel Surdu se află la al doilea mandat de consilier județean și a preluat rolul de lider într-o ședință cu destule teme grele de dezbătut, cu schimbări importante propuse în structura forului județean. Acesta a anunțat că aleșii județeni liberali nu votează noua organigramă, dar nici Regulamentul de Organizare și Funcționare, lucru care i-a nemulțumit pe președintele Silviu Hurduzeu, pe secretarul Darian Ciobanu, dar și pe liderul grupului PSD-PMP, Ioan Crina. Nici consilierii Jaro Marșalic și Aurel Miclea nu păreau a fi de acord cu decizia luată de Surdu, dar au votat și ei împotrivă, chiar dacă au vociferat între ei în timpul votului.

Daniel Surdu a anunțat că, înaintea fiecărei ședințe, va organiza la rându-i o ședință de analiză a ordinii de zi în cadrul grupului și a taxat atitudinea consilierilor locali reșițeni în momentul votului proiectului privind achiziționarea depoului de tramvaie.

Spre deosebire de consilierii locali PSD de la Reșița, noi, grupul PNL de consilieri județeni, am votat proiectele de hotărâre care implicau dezvoltarea infrastructurii județului și necesitau două treimi din numărul de voturi pentru a fi adoptate”, ne-a declarat Daniel Surdu.