Consiliul Local Caransebeș a înghețat tarifele la chirii!

Tarifele de bază la contractele de închiriere pentru anul 2017 rămân la valoarea anului trecut, în Caransebeș. Consilierii locali au fost de acord să nu umble la contractele de închiriere privind spațiile de desfășurare a activității comerciale din Piața Gugulanilor sau alte locații aparținând Primăriei Caransebeș.

Și în cazul vânzărilor de teren, al chiriilor aferente terenurilor sau amplasamentelor comerciale din proprietatea municipiului Caransebeș, prețurile au rămas la fel ca anul trecut.

„Tarifele care țin strict de Primăria Municipiului Caransebeș nu au fost majorate. Asta ca să facem o comparație cu tariful mărit la gunoi, care nu ține neapărat de noi. Tot ceea ce înseamnă închirieri spații comerciale, inclusiv în Piața Gugulanilor, a fost menținut la nivelul anului trecut”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

Menținerea tarifelor are legătură cu indicele prețurilor de consum, care a scăzut în 2016 cu 0,5%, și cu inflația cumulată la finele anului trecut, care a fost mai mică față de inflaţia din 2015 cu o zecime de punct procentual.