Consiliul Județean își ia televizor de pe Emag! Pe cel mai mare, la prețul cel mai mic: 22.000 de lei, la ofertă!

Probabil un pasionat al cumpărăturilor online, Silviu Hurduzeu s-a dovedit a fi un vânător de oferte. Așa se face că sala de ședințe a Consiliului Județean va fi dotată cu un televizor a cărui valoare, la reducere, este de 22.000 de lei!

Silviu Hurduzeu a supus votului consilierilor județeni un amendament privind alocarea a 22.000 de lei pentru achiziționarea unui televizor pentru sala de ședințe a Consiliului Județean. Este vorba despre un LED SMART 3D 4K Ultra HD. Președintele forului nu s-a ferit să spună că a găsit televizorul pe Emag la ofertă, semn că Silviu Hurduzeu urmărește reducerile site-ului de profil.

„Avem în vedere achiziționarea unui televizor pentru sala de ședințe. Ceea ce avem în spate este un retroproiector care funcționează de 11 ani. Rezoluția e foarte proastă și e dusă și lampa. Pentru a achiziționa un nou retroproiector, la condițiile de rezoluție de acum, suma ar fi undeva la un sfert din cât ar fi televizorul. Am găsit un televizor, este o ofertă la Emag zilele acestea. Din acest motiv este în procedură de urgență. E urcat pe SEAP, sunt îndeplinite toate condițiile. Este televizorul cel mai mare pe care l-am putut găsi la prețul cel mai mic. Diagonala este de 214-215, este ce am găsit la un preț rezonabil. O să fie mai mic decât ce avem noi în spate, dar rezoluția mult mai bună”, a explicat Silviu Hurduzeu în plenul ședinței de Consiliu Județean.

Am căutat și noi pe Emag cel mai mare televizor care să corespundă prețului pe care l-a anunțat președintele Consiliului Județean în amendamentul depus. Și se pare că Silviu Hurduzeu a nimerit o ofertă de zile mari. Televizorul în cauză, marca Samsung, cu diagonala de 214 cm, costă, la preț întreg, aproape dublu: 38.999 de lei! Reducerea aplicată de magazinul online în această perioadă este de 43%, valoarea actuală fiind de 21.999,97 lei.

Ca să elimine orice bănuială pe care cârcotașii ar fi putut-o avea, Silviu Hurduzeu a subliniat că „televizorul nu este pentru niciun birou din Consiliul Județean, este pentru sala de ședințe”.