Consilierii PSD așteaptă demisiile promise de Felix Borcean

20160830_143320

Grupul PSD din Consiliul Local Caransebeș cere lămuriri primarului Felix Borcean cu privire la unele decizii anunțate în presă și așteptate de membrii social-democrați.

Consilierul Valentin Dascălu l-a întrebat pe edilul-șef, la finalul ședinței de Consiliu Local, care este rezultatul declarațiilor făcute cu aproape o lună în urmă, când aștepta demisia mai multor șefi de servicii din cadrul Primăriei Caransebeș. Primarul Felix Borcean a ținut să lămurească aceste aspecte imediat, deși consilierul Dascălu i-a solicitat lămuriri pentru ședința următoare.

„Nu am nimic de ascuns și de aceea țin să lămuresc problema acum. Unele ziare au relatat corect declarația mea, altele au încercat să-i aducă «îmbunătățiri». Eu am cerut un raport financiar complet pe ultimele trei luni de la toate compartimentele și în special de la trei servicii, tocmai că în ultima perioadă s-a tot ridicat problema cheltuirii banului public, ba la Serbările Cetății, ba la acte activități desfășurate de Gugulania sau SPIR. Le-am zis șefilor de servicii să-și atașeze și cererea de demisie, în cazul în care s-ar fi ivit nereguli în acel raport. Acești șefi de servicii se află și acum în funcție pentru că raportul lor a primit girul Direcției Financiar Contabile din cadrul Primăriei Caransebeș”, a precizat Felix Borcean.

CITEȘTE ȘI:

Felix Borcean face curățenie în Primăria Caransebeș! Cei care nu muncesc trebuie să plece!