Colaborarea între Primăria Moldova Nouă și Consiliul Județean… e pe val!

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a aprobat asocierea cu Primăria Moldova Nouă, printr-o majorare de capital, în SC Eoliana Caraş SRL, societatea care operează vaporaşul care face curse pe Dunăre la Moldova Nouă şi care, probabil, va opera şi bacul.

„Un proiect de hotărâre foarte important, din punctul meu de vedere, pe care l-am supus votului forului județean. Este vorba despre cooptarea Consiliului Local al orașului Moldova Nouă în acționariatul SC Eoliana Caraș SRL, societate care administrează catamaranul Baziaș 1 ce efectuează curse pe Dunăre. Consiliul Județean Caraș-Severin este asociat unic la SC Eoliana Caraș SRL iar prin contribuția orașului Moldova Nouă la majorarea capitalului social al societății, Consiliul Local devine acționar. Majorarea de capital este necesară societății în vederea desfășurării activității, catamaranul Baziaș 1 neefectuând curse pe perioada de iarnă. De altfel, este o continuare a colaborării dintre Consiliul Județean și Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, benefică locuitorilor județului Caraș-Severin”, a declarat preşedintele Silviu Hurduzeu.

„Pentru noi este important acest proiect şi le mulţumesc atât consilierilor judeţeni, cât şi consilierilor locali din Moldova Nouă că au acceptat această asociere, pentru a putea gestiona aşa cum se cuvine operarea pe Dunăre şi, pe viitor, chiar şi cursele cu bacul”, a spus primarul Adrian Torma.